Ημέρα ασφάλισης 11/11 κοινωνική συνεισφορά της Ε.Α.Ε.Ε. σε συνεργασία με τον ΣΚΑΙ για το "Όλοι μαζί μπορούμε και στην υγεία!"

08.11.2013

Ημέρα ασφάλισης 11/11 κοινωνική συνεισφορά της Ε.Α.Ε.Ε. σε συνεργασία με τον ΣΚΑΙ για το "Όλοι μαζί μπορούμε και στην υγεία!"

Με αφορμή την «Ημέρα Ασφάλισης», στις 11.11.2013 η ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ σε συνεργασία με τον ΣΚΑΙ κινητοποιεί τις εταιρίες, τους εργαζόμενους, τους διαμεσολαβητές και όλους τους φορείς της ασφαλιστικής αγοράς σε μια μεγάλη δράση κοινωνικής ευαισθησίας στον κρίσιμο τομέα της Υγείας.

Πάνω από 70 εταιρίες, σωματεία και φορείς εκπροσώπησης της ασφάλισης θα συμμετάσχουν ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του προέδρου της ΕΑΕΕ κ. Αλέξανδρου Σαρρηγεωργίου.

Εταιρίες και εργαζόμενοι θα στηρίξουν το σημαντικό αυτό κοινωνικό έργο, προσφέροντας φάρμακα και υγειονομικό υλικό στον ΣΚΑΙ στο πλαίσιο της πετυχημένης και αποτελεσματικής εκστρατείας του «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία!».

Το «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία» θα διαθέσει τα φάρμακα στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών & της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, και στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού.

Η δράση αντικατοπτρίζει το αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης της Ασφαλιστικής αγοράς για τους ανασφάλιστους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Οι άνθρωποι της ασφαλιστικής αγοράς θέλουν και μπορούν να συμβάλλουν στη δημιουργία μιας καλύτερης ζωής για το σύνολο της κοινωνίας.

Από την Υπηρεσία Δημοσίων Σχέσεων
της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Πληροφορίες: Εύη Τσιούρη, τηλ.: 210 33 34 124
ΕΝΤ. 3281