ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

16.11.2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Γ. ΚΑΜΙΝΗ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΥΑΔΑ

Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (EAEE) κ. Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου, με αφορμή την Ημέρα Ασφάλισης 2015.

Κατά τη συνάντηση, ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης, αναφέρθηκε διεξοδικά στη στρατηγική συνοχής και κοινωνικής αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων, καθώς και στις αναπτυξιακές δράσεις για την τόνωση της απασχόλησης που υλοποιεί η Αθήνα.

Ο κ. Σαρρηγεωργίου ενημέρωσε τον δήμαρχο Αθηναίων για δωρεά της ΕΑΕΕ υπέρ των δράσεων του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), ως ελάχιστη αναγνώριση του σημαντικού έργου του στη προστασία των ευπαθών ομάδων της πόλης. Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΕΑΕΕ, η δωρεά πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Ημέρα Ασφάλισης 2015, ημέρα που αποδεικνύει ότι η ασφάλιση έχει χαρακτήρα αγάπης και αλληλεγγύης.

Ο κ. Σαρρηγεωργίου δήλωσε εντυπωσιασμένος από το εκτεταμένο και σύγχρονο έργο του δήμου Αθηναίων, προαναγγέλλοντας ότι θα ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες συνεργασίας για την ανακούφιση των πολιτών που δοκιμάζονται από την κρίση.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων κ. Ελένη Κατσούλη, ο κ. Ερρίκος Μοάτσος μέλος του Δ.Σ της ΕΑΕΕ και η κ. Μαργαρίτα Αντωνάκη, γενική διευθύντρια της ΕΑΕΕ.

 

Αθήνα, 16 Νοεμβρίου 2015

Από την Υπηρεσία Δημοσίων Σχέσεων
Πληροφορίες : Εύη Τσιούρη, τηλ. 210 33 34 124
ΕΝΤ. 3535