ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ

11.10.2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση για το σημαντικό ζήτημα της ασφαλιστικής απάτης, ενός φαινομένου που απασχολεί έντονα τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις και έχει αρνητικές συνέπειες τόσο για την ασφαλιστική αγορά όσο και για τους ασφαλισμένους. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, η διάχυση στοιχείων και βέλτιστων πρακτικών από το εξωτερικό και η ενθάρρυνση ανταλλαγής απόψεων.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 και ώρες 14.00 – 18.00. στο ξενοδοχείο ELECTRA PALACE (Ναυάρχου Νικοδήμου 18 – 20, Αθήνα).

Εξαιρετικά σημαντική είναι η παρουσίαση των επιτυχημένων πρακτικών που ακολουθεί η αγγλική αγορά για τη διαχείριση της ασφαλιστικής απάτης, από τον εκπρόσωπο του Insurance Fraud Bureau της Αγγλίας, κ. Stephen Dalton. Επιπλέον, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ευρωπαϊκή διάσταση του φαινομένου της ασφαλιστικής απάτης που θα παρουσιαστεί από την κ. Λαμπρινή Γυφτόκωστα της Insurance Europe. Μεταξύ των διακεκριμένων ομιλητών που θα τοποθετηθούν στην εκδήλωση θα είναι επίσης εκπρόσωποι της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, της Δ/vσης Εγκληματολογικών Ερευνών Ελληνικής Αστυνομίας, του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικής Απάτης και εταιριών – μελών της ΕΑΕΕ.

Η εκδήλωση αυτή γίνεται με την ευγενική στήριξη των εξής εταιριών – μελών της ΕΑΕΕ :

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

ERGO

ATE Ασφαλιστική Μέλος του ασφαλιστικού ομίλου ERGO

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

EUROLIFE ERB

GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

INTERAMERICAN

 

Αθήνα, 11 Οκτωβρίου 2016


Από την Υπηρεσία Δημοσίων Σχέσεων
Πληροφορίες : Εύη Τσιούρη, τηλ. 210 33 34 124
ΕΝΤ. 3646